Advertenties

 

Friis Company Handtassen

De tassen met het alom bekende kroontje erop. In een mum van tijd werden ze razend populair! Dit vooral doordat de tassen meer dan betaalbaar zijn. De prijzen starten al vanaf 30 euro en tassen van meer dan 120 euro zijn een uitzondering.

Friis Company heeft steeds een jonge, trendy en vaak ook een romantische look. Toch volgen ze ook de gangbare modetrends. Zo zagen we voor winter 2009 zwart en studs in de collectie verschijnen - dé wintertrends. Friis Company maakt zowel basic handtassen voor alledaags gebruik alsook specialere tassen voor speciale gelegenheden.

De materialen verschillen van tas tot tas; van katoen tot echt leder. Ook de afwerking is meestal gedetailleerd en het Friis Company logo zal steeds stijlvol gegraveerd worden op ritsen, handvaten en dergelijke.

Welke stijl je ook hebt er is voor ieder wat wils bij Friis en Company. Van jong tot oud, iedereen vindt er vast een tas naar zijn smaak. De laatste twee jaar wordt Friis & Company ook op de scholen een rage. Op unief of hoge school zien we de ene na de andere Friis & Co tas voorbij wandelen. Een van de redenen van hun grote succes is het grote aanbod. Jongeren hoeven niet te vrezen dat ze meteen dezelfde tas zullen tegenkomen. Friis Company zorgt ook voor maar liefst 6 collecties per jaar, wat bijvoorbeeld een drievoud is van wat je van Mer du Nord kan verwachten!


Ga zeker ook eens kijken op Sjakossen.be, een prachtige handtassenblog!