Advertenties

 

Guess Handtassen

Op tien jaar tijd werden de Guess handtassen razend populair. Overal waar je komt zie je ze. Andere merken stellen zich dan ook vaak de vraag waarin het succes van deze handtassen schuilt. Ongetwijfeld is de prijs een van de vele voordelen van een Guess handtas. Door zijn prijsklasse - die gemiddeld rond de 120 euro ligt - worden de Guess handtassen met trots gedragen en een zekere luxe toegeschreven. Anderzijds is 120 euro niet ultra duur en daardoor voor de gemiddelde Belg betaalbaar.

Guess heeft ook seizoen na seizoen een enorm veelzijdige collectie. Vroeger zagen we nogal veel prints, meestal met de letter G erin verwerkt, maar de laatste jaren worden de handtassen steeds meer gesofisticeerd. Verschillende leeftijden en generaties vinden dan ook hun smaak in de Guess collectie. Bovendien volgt de Guess handtassenlijn verschillende stijlen waardoor de handtassen zich niet beperken tot een bepaald type vrouw.

Een hele hoop voordelen die zich al duidelijk waar gemaakt hebben.

Er is natuurlijk ook een keerzijde aan deze medaille. Door de populariteit van de handtassen wordt het natuurlijk minder origineel om met een Guess handtas rond te lopen. Het exclusieve karakter - dat het merk enkele jaren geleden had - is Guess een beetje aan het verliezen.


Ga zeker ook eens kijken op Sjakossen.be, een prachtige handtassenblog!