Advertenties

 

Delvaux Handtassen

Al sinds 1829 bestaat het huis Delvaux. Oorspronkelijk was Delvaux vooral bekend voor zijn reiskoffers. Langzamer hand werden de tassen steeds meer verfijnt tot de prachtige handtassen die we nu gewend zijn. Delveaux is ondertussen een gevestigde waarde in het modeland en geniet dan ook veel aanzien. Filialen van Delvaux zijn te vinden in BelgiŽ, Frankrijk, Japan en Rusland.

Het succes van de Delvaux handtassen ligt vooral in hun stijlvol karakter en het tijdloze aspect. De handtassen zijn meestal nogal sober en we kunnen niet echt zeggen dat Delvaux de modetrends op de voet volgt. De collecties zijn dan ook steeds trouw aan de stijl van Delvaux. Mensen die een Delvaux hadtas gaan kopen weten dan ook elk seizoen waar ze zich aan mogen verwachten. Dat schept vertrouwen en daardoor kan Delvaux genieten van een vast cliŽnteel. Hoewel hun stijl steeds dezelfde blijft is collectie toch zeer ruim. Delvaux maakt alle soorten handtassen -kleine, grote, schoudertassen,.. - maar ook aktetassen, reiskoffers en allerhande lederwaren.

Het publiek dat Delvaux koopt is meestal van middelbare leeftijd, dit natuurlijk mede door de prijsklasse van de tassen. Handtassen starten ongeveer bij 1000 euro. Dat is prijzig maar niet zo onlogisch als je weet welke expertise en kwaliteit het merk garandeerd. Een Delvaux handtas gaat in principe een leven lang mee!


Ga zeker ook eens kijken op Sjakossen.be, een prachtige handtassenblog!